Etkinlik Örnekleri

Gizlilik Politikamız

GİZLİLİK POLİTİKASI

Sayın Ziyaretçimiz

Etkinlikornekleri.com internet sitemize hoş geldiniz.

Aşağıdaki “Gizlilik Sözleşmesi”, etkinlikornekleri.com’un, siz değerli ziyaretçilerimize sağladığı hizmetlerin sunumuna yönelik hükümleri düzenlemektedir.

1.Etkinlikornekleri.com, ziyaretçilerine ait e-posta, adı, soyadı, telefon numarası ve kayıt sırasında girilen hiçbir bilgiyi Web Sitesinde yayınlamaz, kullanıcı aksini belirtmediyse üçüncü Taraf kişi ve kuruluşlarla paylaşmaz.

  1. etkinlikornekleri.com internet sitesi, kişisel bilgilerinizi sadece aşağıda belirtilen yasal durumlarda ve yasal prosedürler çerçevesinde 3. şahıslara açar.

a.) Yasal mercilerden bu yönde yazılı bir talep oluşması halinde,
b.) etkinlikornkleri.com’un mülkiyet haklarını korumak ve savunmak amacıyla,
c.) Kullanım şartlarında kabul ettiğiniz kurallar çerçevesinde.

  1. etkinlinornekleri.com’da kayıtlı kişisel bilgileriniz sadece sizin tarafınızdan görüntülenebilir. Bu bilgiler hiçbir şekilde satılmaz, kiralanmaz ya da başka bir kurum ya da kuruluş ile karşılıklı değiştirilmez. Bu “Gizlilik Sözleşmesi” metninde yer alan maddeler haricinde hiçbir şekilde 3. şahıslarla paylaşılmaz. etkinlinornekleri.com, bu sözleşmede taahhüt ettiği şartları yerine getirmek için mümkün olan tüm önlemleri alır.
  2. etkinlinornekleri.com tarafından toplanan bilgiler genel kullanıma açık olmayan güvenli bir ortamda saklanır. etkinlinornekleri.com, ortamdaki bilgileri korumak için her türlü endüstri standardını kullanmaktadır.
  3. Kayıt sırasında girdiğiniz kişisel bilgilerinizi istediğiniz her zaman güncelleme ve değiştirme hakkınız bulunmaktadır. etkinlinornekleri.com bu “Gizlilik Sözleşmesi” ve “Hizmet Sözleşmesi”ne uymadığınız takdirde hesabınızı silmeye ya da askıya almaya yetkilidir.
  4. İnternetin yapısı gereği bilgiler internet üzerinde yeterli güvenlik önlemleri olmaksızın dolaşabilir ve yetkili olmayan kişiler tarafından alınıp kullanılabilir. Bu kullanım ve kullanımdan doğacak zarar etkinlinornekleri.com’un sorumluluğunda değildir.
  5. Bazı durumlarda, şahsınıza özel olmayan bilgiler toplanabilir. Bu tip bilgilere örnek olarak kullandığınız internet browser’ ın türü, işletim sisteminiz, site’mize linkle ya da ilanla ulaştığınız sitenin domain ismi verilebilir.
  6. Sitemizi ziyaret ettiğinizde bilgisayarınıza bilgi konulabilir. Bu bilgi, bilgi belirteci (“çerez”) formatında ya da benzeri türden dosyada olacaktır ve bize birkaç yönden yardımcı olacaktır. Sitemizin Çerez Politikasına BURADAN ulaşabilirsiniz.
  7. IP adresiniz Web Sitesinin ve serverlarımızın sürekli çalışır halde bulundurulması, yönetilmesi ve sorunların çözülmesi amacıyla kullanılmaktadır. Size ait IP adresi sizin tanımlanmanızda kullanılmaktadır.
  8. Bu Web Sitesi diğer web sitelerine link vermektedir. Gizlilik Güvencesi sadece bu Web Sitesi içerisinde geçerlidir ve diğer web sitelerini kapsamamaktadır. Bu web sitesinden link ile gidilecek diğer web sitelerindeki kullanım ile ilgili o sitelere ait Gizlilik Güvencesi ve Kullanım Şartları geçerlidir. Bu Web Sitesinden linkle gittiğiniz diğer web sitelerinde o sitelere ait Gizlilik Güvencesi ve Kullanım Şartları metinlerini bularak okumanız önerilir.
  9. etkinlinornekleri.com bu metin içindeki her türlü bilgiyi değiştirme hakkını saklı tutar. Bu siteyi kullanarak bu “Gizlilik Güvencesi” nde yapılacak her türlü düzenleme ve değişikliği kabul etmiş sayılıyorsunuz.

Kişisel verileriniz koruma altında

etkinlinornekleri.com olarak, ziyaretçilerimizin özel hayatlarının gizliliğine saygı duyuyor ve önem veriyoruz. Bu nedenle ziyaretçilerimizin kişisel verilerinin kullanılmasında, müşterilerimizin temel hak ve özgürlüklerini korumak amacıyla yürürlükte olan Kişisel Verilerin Korunması Kanunu hakkında bilgi vermek istiyoruz.

Biz bu verileri;
– Her zaman güvenle saklıyor,
– 5809 sayılı Elektronik Haberleşme Kanunu ve ilgili sair mevzuat kapsamında sunulmakta olan ürün ve hizmetlerde,
– İlgili mevzuattan kaynaklanan saklama, bilgilendirme, raporlama ve ilgili diğer yükümlülüklerin yerine getirilmesinde,
– Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu ve diğer ilgili görevli/yetkili mercilerin bilgi ve belge taleplerinin karşılanmasında,
– Şirketimizin diğer ürün / hizmetlerini sunulabilmesi için,
– Akdedilen hizmet sözleşmesinin gereğinin yerine getirilmesinde kullanıyor,
– Kanunun izin verdiği kuruluşlar dışında kimseyle paylaşmıyoruz.

Dilediğiniz zaman bize başvurarak;
– Kişisel verilerinizin kullanılma amacını,
– Hangi kuruluşlarla ve ne amaçla paylaşıldığını öğrenebilirsiniz.
– Eksik ya da hatalı kaydedilen ya da kullanılan bilgilerinizin düzeltilmesini,
– Kanunda öngörülen şartlar sağlanmışsa bilgilerinizin silinmesini ya da yok edilmesini,
– Bilgilerinizin kanuna aykırı olarak kaydedildiğini veya kullanıldığını düşünüyorsanız ve bu sebeple zarara uğramışsanız zararın giderilmesini isteyebilirsiniz.
Kanun kapsamındaki haklarınızdan yararlanmak için başvurularınızı yazılı olarak kimlik fotokopinizle birlikte destek@ etkinlinornekleri.com adresine gönderebilirsiniz, detaylı bilgi almak için TBMM’nin resmi internet sitesinden kanunu inceleyebilirsiniz.
*6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”)